Chcemy sprawić, by było to miejsce, gdzie znajdziecie cenne informacje na temat psychodietetyki, żywienia, psychologii, fizjoterapii, prawidłowego uprawiania sportu, a także sposobów na to, jak odpoczywać i relaksować się odpowiednio dla siebie.
Miejsce wymiany doświadczeń stworzone specjalnie dla Was. Nasi specjaliści dokonają wszelkich starań, by zamieszane posty były cenne pod kątem merytorycznym, śmieszne, kiedy trzeba, obalające mity, gdy takie zauważymy oraz będą Was satysfakcjonować.
Zapraszamy!
Zaczynamy od zamieszczenia pysznego przepisu na dietetyczne
Ciasto jabłkowe z kaszy jaglanej
Było przysmakiem podczas ostatniego Dnia Otwartego Poradni. Uczestnicy byli zachwyceni. Polecamy!
Składniki
300g surowej kaszy jaglanej
1,5 kg jabłek
1 łyżka cukru z wanilią (lub ekstraktu waniliowego)
1 łyżeczka cynamonu
garść rodzynek/żurawiny
Przygotowanie
Jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Kaszę dokładnie wypłukać. Wymieszać wszystkie składniki. Przełożyć masę do keksówki/ małej tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia. Ciasto włożyć do piekarnika nagrzanego do 200°C i piec 90 minut do zezłocenia wierzchu.
Witamy
Chcemy sprawić, by było to miejsce, gdzie znajdziecie cenne informacje na temat psychodietetyki, żywienia, psychologii, fizjoterapii, prawidłowego uprawiania sportu, a także sposobów na to, jak odpoczywać i relaksować się odpowiednio dla siebie.
Miejsce wymiany doświadczeń stworzone specjalnie dla Was. Nasi specjaliści dokonają wszelkich starań, by zamieszane posty były cenne pod kątem merytorycznym, śmieszne, kiedy trzeba, obalające mity, gdy takie zauważymy oraz będą Was satysfakcjonować.
Zapraszamy!
Zaczynamy od zamieszczenia pysznego przepisu na dietetyczne
Ciasto jabłkowe z kaszy jaglanej
Było przysmakiem podczas ostatniego Dnia Otwartego Poradni. Uczestnicy byli zachwyceni. Polecamy!
Składniki
Przygotowanie
Jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Kaszę dokładnie wypłukać. Wymieszać wszystkie składniki. Przełożyć masę do keksówki/ małej tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia. Ciasto włożyć do piekarnika nagrzanego do 200°C i piec 90 minut do zezłocenia wierzchu.
Najnowsze wpisy
Kategorie
Tagi